Група №12 (агент з організації туризму, адміністратор)
Кваліфікація: адміністратор
- Сутність макросередовища підприємства та його складові. Мікросередо
- вище підприємства та його чинники.
- Урок №5. Методи аналізу середовища підприємства
- Урок №6. Споживачі, їх поведінка і маркетинг
- Презентація "Методи збору маркетингової інформації"
- Презентація "Збір маркетингової інформації"
- Урок №7.
- Лабораторно-практична робота №1. Розробка анкети для
- маркетингового дослідження. Урок №8. Лабораторно-практична робота №2. Дослідження поведінки споживачів
- Урок №9. Тестування з тем 1-3
- Урок №10. Сутність та головні елементи конкурентоспроможності
- Презентація "Конкурентоспроможність підприємства"
- Урок №11, 12. Конкурентоспроможність товару та підприємства
- Урок №13. Визначення потенційних конкурентних переваг
- Урок №14. Лабораторно-практична робота №3. Визначення потенційних конкурентних переваг
- Урок №15. Основні підходи до розробки стратегії
- Презентація "Маркетингові стратегії"
- Презентація "Стратегії маркетингу"
- Урок №16. Товарні, цінові та стратегії розподілу товару
- Урок №17. Тестування з тем 4,5
- Урок №18. Роль і сутність планування в маркетингу
- Урок №20. Процедура розробки плану маркетингу підприємства та види планування
- Урок 21. ЛПР №4.
- Розробка плану маркетингу підп
- риємства
- Урок №22. Плановий бюджет, прибутки та збитки
- Урок №23. ЛПР №5. Дослідження основних методів
- визначення бюджету маркетингу
- Урок №26. Сутність управління маркетингом
- Урок №27. Основні концепції управління маркетингом
- Урок №28. ЛПР №6. Характеристика концепції виробництва
- Уроки №29-30. Сутність маркетингового контролю та його види
- Урок №31. ЛПР №7. Характеристика концепції товару
- Урок №32. ЛПР №8.
- Характеристика концепції збуту і
- маркетингу
- Урок №33. ЛПР №9.
- Характеристика типів маркети
- нгового контролю
- Урок №34. Тестування з тем 6,7
Немає коментарів:
Дописати коментар